Kozmetikai kezelések

Kényeztető arcmasszázs 30'

5000 Ft.

Nyitva tartás:
Kedd- Szombat: 10-18 óráig.

Anti-pollution kezelés 60'

7900 Ft.

A városi levegő, a mozgáshiány és a túlzásba vitt napozás megsokszorozzák a bőrben felgyülemlett káros szabadgyököket, melyek felgyorsítján annak öregedési folyamatait. A Solanie Anti-pollution kezelés magyarországi antioxidáns növények és gyümölcsök koktéljával segíti a megfáradt bőrt tehermentesíteni. Eközben feltölti folyadékraktárait , hogy a kezelés végére kisimult és frisseségét visszanyert üde bőrt kaphassunk.

Bőrfeltöltő kezelés orosz kaviárral 60'

8900 Ft.

Ha úgy érzed, hogy a bőröd elvesztette a régi fényét, rugalmasságát és szüksége van feltöltődésre válaszd a Solanie fekete kaviárt tartalmazó különleges, fátyolmaszkos kezelésünket.
Ez az “energia bomba” garantálja a bőr komplex ápolását.Feltölti a rugalmasságot biztosító rostokhoz szükséges protein raktárakat, megfelelő arányban pótolja a vitaminokat és nyomelemeket, hogy természetes regenerálódási folyamatait felgyorsítva megújítsa önmagát, visszanyerve ezzel fiatalos fényét.

Bőrfeszesítő kezelés intelligens peptidekkel 60'

10900 Ft.

Ne engedd, hogy az idő múlása nyomot hagyjon az arcod feszességén. Állítsd meg és forgasd vissza annak kerekeit a kozmetikai ipar legkorszerűbb, a bőrrel kommunikáló intelligens peptidjeivel. A kezelés során három, egymás hatását szinergensen támogató peptid veszi át az irányítást a bőr rugalmasságáért felelős fehérjéinek aktiválásáért azért, hogy a kezelés végére látható kontúrvonal feszesítést biztosítsanak.

Ránctalanító kezelés 60'

10900 Ft.

A rohanó tempó és a mindennapos feszültség elmélyítheti az arcon a mimikai mozgás következtében kialakult ráncokat. Engedd, hogy csökkentsük azok mélységét a kozmetikai ipar legnépszerűbb peptidjeivel. A mozgás ingerületátvitelét akadályozó anyagok ellazítják az izmokat kisimítva ezzel a felette elhelyezkedő bőrréteget , azonnal látható simulást varázsolva az arcra.

Tisztító nagykezelés 90'

12900 Ft.

Mélytisztítás igényelhető bármely kezelés kiegészítőjeként 30'

3500 Ft.
A kezelések igénybe vételéhez előzetes bejelentkezés szükséges.

Telefonszám: 20/481-6069

Szeretettel várjuk minden kedves Vendégünket!