Házirend

A Fürdő területére utcai ruhában belépni TILOS!

1. A fürdő létesítményeit mindenki csak saját felelősségére használhatja.

2. A fürdő területére belépni csak érvényes belépővel lehet.

3. A nyári pénztárban megvásárolt jegyeket távozásig meg kell őrizni, mivel a beléptetőkapuk csak azok segítségével engedik ki a vendégeket a strand területéről.

4. A pénztárnál kiállított belépő „óra” és jegy csak a kiállítás napján érvényes és egyszeri belépésre jogosít. Az elveszett belépő óráért vagy jegyért vendégeink 5000 Ft pótdíjat kötelesek fizetni.

5. Az érvényben lévő árakról és a nyitva tartás rendjéről a főbejárat mellett elhelyezett tábla, valamint az árlista tájékoztat.

6. A belépőkkel és a bérletekkel kapcsolatos szabályok (érvényesség, felhasználhatóság, stb.) a mindenkor aktuális árlistán megtekinthetők.

7. A 14 éven aluli gyermekek csak felnőtt kíséretében léphetnek a fürdő területére.

8. A fürdőt nem vehetik igénybe: lázas betegek, fertőző betegek, akiknek nyílt sebük van, ittas vendégek, kábítószer vagy bódító hatású gyógyszer hatása alatt álló személyek.

9. A pihenőmedencék használata ellenjavallt: súlyos szív, keringési és légzési elégtelenség, inkontinencia, rosszindulatú daganatos megbetegedés, akut gyulladásos megbetegedés, tuberkulózis, trombózis, súlyos visszérbetegség, és terhesség esetén.

10. 14 éven aluliak részére a pihenőmedencék használata nem ajánlott!

11. A pihenőmedencében ajánlott leghosszabb tartózkodási idő: 20 perc

12. A jacuzziban egyszerre maximum 8 fő tartózkodhat.

13. 14 éven aluli vendégeink -felnőtt kíséret nélkül- a következő szolgáltatásokat nem vehetik igénybe: felvonók, fittness terem, szolárium, szaunák, gyógyászati kezelések.

14. Bizonyos gyógykezelések csak orvosi vizsgálat, javaslat alapján vehetők igénybe.

15. Az úszómesterek illetve medenceőrök útmutatásait minden fürdőzőnek be kell tartani.

16. A medencék használata előtt a zuhany és a lábmosó használata kötelező.

17. A fürdőben elhelyezett pihenőágyakat minden vendég rendeltetésszerűen, térítés nélkül használhatja.

18. Dohányozni az egész fürdő területén TILOS!

19. Étel fogyasztása kizárólag az étterem területén illetve a kültéri teraszon megengedett.

20. A medencékben és a medencék körül éles, törékeny tárgyakat használni TILOS és balesetveszélyes.

21. A beltéri mászófal felső szegélyére ráülni TILOS és balesetveszélyes.

22. A hidakra a medencékből felkapaszkodni TILOS és balesetveszélyes.

23. A fürdő területére állatot behozni tilos.

24. A fürdő nyitvatartási ideje alatt elsősegély szolgálat működik, melyet vendégeink térítésmentesen vehetnek igénybe.

25. A fürdő területén a papucs használata kötelező. Kérjük, legyenek különös tekintettel arra, hogy a medencék környékén a kövezet nedves lehet, így nagyobb az elcsúszás veszélye. Kérjük, fokozottan figyeljenek a csúszásveszély miatt!

26. A játszóházat – a játszóház nyitvatartási idejében – minden Vendégünk térítés nélkül igénybe veheti. A játszóházat fél éves kortól 8 éves korig, de maximum 2 óra hosszára lehet igénybe venni.

27. A csúszdákat mindenki saját felelősségére használhatja. A 1,5 méternél mélyebb medencéket – ahol a mélyvíz felirat ki van függesztve – csak úszni tudó vendégeink vehetik igénybe.

28. A kül-, és beltéri gyermekmedencéket kizárólag gyerekek használhatják. A felnőttek csak indokolt esetben tartózkodhatnak a medencékben.

29. A beltéri élménymedence sodró elemének működésekor a medencét kizárólag a lépcsőn keresztül lehet megközelíteni.

30. A Wellness Világ szolgáltatásait az Élményfürdőbe szóló belépővel nem lehet igénybe venni. Kizárólag külön, a Wellness Világba szóló belépő megváltásával lehet a részlegre belépni.

31. Az Élményfürdő és a Wellness Világ szolgáltatásainak igénybe vétele kizárólag Wellness kombinált belépő megváltásával lehetséges.

32. Családi belépőinket kizárólag SZÜLŐK és gyermekeik válthatják meg.

33. A medencék vizének hőfokait az automaták folyamatosan ellenőrzik, kézileg naponta négyszer mérjük.

34. A Vendég hibájából, a létesítmények nem rendeletetésszerű használatából eredő balesetekért nem vállalunk felelősséget.

35. Bármilyen rendkívüli eseményt -személyi sérülést, tűzesetet, balesetveszélyes eszköz vagy tárgy jelenlétét, kérjük jelezzék a személyzetnek, akik a megfelelő szabályzat alapján kötelesek haladéktalanul intéuzkedni.

36. Az öltözőszekrényekben elhelyezett, illetve a fürdő területén őrizetlenül hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

37. A talált tárgyakat a pénztárban kérjük leadni. Amennyiben a talált tárgy jogos tulajdonosa jelentkezik, személyi igazolványának felmutatásával és aláírásával kell az átvételt igazolni. A talált tárgyak a rendészeten vehetők át.

38. A Vendégek biztonsága érdekében a fürdőben 24 órás biztonsági szolgálat működik.

39. Aki a fürdő berendezéseit szándékosan megrongálja, vagy eltulajdonítja, az a kár megtérítésére kötelezhető, ellene szabálysértési eljárás indíthatő és a fürdő területéről eltávolítható.

40. A fürdőzők a szolgáltatás módjára, minőségére, a kiszolgáló személyzet magatartását illetően, a fürdő üzemeltetésével kapcsolatosan kifogást vagy elismerést tehetnek a pénztárban erre a célra elhelyezett panaszkönyvben.

41. Hangoskodással, erkölcstelen viselkedéssel kérjük, ne zavarják a többi vendég nyugalmát!

42. Aki többszöri figyelmeztetés ellenére sem tartja be a fürdő Házirendjét, azt a biztonsági szolgálat kollégái felszólíthatják a távozásra.

43. A Házirend betartása minden a fürdő területén tartózkodó Vendégre nézve kötelező.

44. A szolgáltatások igénybevétele a Házirend egyidejűleg történő elfogadását jelenti.