Pihenőterek

Nem hiányozhatnak a pihenőhelyiségek sem a Wellness Világból, melyek az Aquaszigeten a kényelmes ágyakkal és kanapékkal inkább egy elegáns nappalira hasonlítanak.

Láthatóan mindenütt az ellazulás, a kikapcsolódás feltételeinek megteremtése volt a cél. Meleg színekből és természetes anyagokból építkezik a belső tér. A falakat parafa-, a padlót pedig akácfából készült járólap borítja. A Csendes pihenő matracos ágyai, a székek és a kanapék rattanból készültek, emellett hatalmas levelű virágok díszitik a tereket. Az újságok és a több száz kötetből álló könyvtár szériatartozékai a részlegnek.

Kleopátra pihenő

Az egyiptomi királynő-, Kleopátra nevét viselő pihenő varázsában elmerülő Vendégek egy exkluzív pezsgőkádban kényeztető fürdősók és fürdőtejek egyvelegében pihentethetik testüket, majd elnyújtózhatnak egy óriási ágyon, ahol pihenés közben a plafonról sugárzó szoláriumcsövek barnítják a testet.


A pihenő helységet igénybe vevő vendégek természetesen a Fürdő további két részlegét – az Élményfürdőt és a Wellness Világot – is korlátlanul használhatják. A vendégek további kényeztetése- és a kellemes hangulat megteremtése érdekében pezsgővel és gyümölccsel kedveskednek. Emellett puha, testet-lelket melengető fürdőköpenyt is biztosítanak a Vendégeknek.

BEJELENTKEZÉS: SZEMÉLYESEN A BEAUTY ÉS A WELLNESS RECEPCIÓN, VAGY A +36-30-612-3131-ES TELEFONSZÁMON. MEGKÉRJÜK KEDVES VENDÉGEINKET, HOGY A KEZELÉS MEGKEZDÉSE ELŐTT SZÍVESKEDJENEK MEGJELENNI! SZERETETTEL VÁRJUK MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKET!