Szintén a fedett beltéren található két csúszda is, melyek pedig azon túl, hogy japán high-tech szórakoztatóipari elemekkel – stroboszkóp, hang- és fényhatások – egészülnek ki, időmérőkkel vannak felszerelve, melyek az aktuális lecsúszásokon túl a napi rekordokat is rögzítik. Kültéri strandunk szórakoztató lehetőségei közé tartozik a két óriás csúszda a hozzájuk kapcsolódó fogadómedencével, a gyerekmedence csúszdás épített várral a közepén, egy élménymedence hullámeffektekkel, valamint az úszómedence illetve kültéri pihenőmedence ami igazi látványosság és vonzerő a családosok és a szórakozásra vágyó vendégek számára. A kültéri két játszótér és strandröplabda pálya játékos izgalma további kellemes és tartalmas időtöltést biztosít Vendégeinknek.

Kültéri játszótér

Az Aquasziget Esztergom kültéri strandján óriás játszótér várja a szórakozni vágyó gyermekeket. 2008. év végén került kialakításra az az óriás játszótér, amelyet az esztergomi székhelyű Mindigfa Bt. készített.undefined A játszótér fedett és nyitott csúszdával, mászókával, homokozóval és madárfészek hintával biztosítja a gyerekek felhőtlen szórakozását.

  • GEL_2341
  • GEL_2339
  • GEL_2340

Strandröplabdapálya

Rendezzen baráti röplabda mérkőzéseket az Aquasziget kültéri strandján !

A szabványméretű, homokos strandröplabda pálya korlátlanul rendelkezésére áll minden élményfürdő-belépőt megváltó vendég számára.