Masszázs árak

Migrén és fejfájás elleni masszázs

4800 Ft. 30 perc

Az orvosi vélemények szerint a fejfájást az okozza, hogy az agyba be- és kimenő vérerekben megváltozik a vérnyomás, mert a merev izmok összeszorítják azokat. Fellazításukkal a vér akadálytalanul áramlik, a fejfájás megszűnik.

Stresszoldó nyak, -váll, -hátmasszázs

7900 Ft. 40 perc

A kezdeti lazító majd egyre mélyebb és intenzívebb fogásokat alkalmazó masszázs során könnyebben ellazulnak a nyak váll hát fájdalmasan feszült görcsös izmai, az izomcsomók, valamint javul az agy vérellátása és enyhülnek a fájdalmak.

Gyógynövény krémes svédmasszázs

7300 Ft. 50 perc

Simító, dörzsölő, rezegtető és enyhébb gyúró mozdulatokkal frissíti fel a szervezetet, kellemes fájdalomcsillapító hatású, felgyorsítja a regenerációs folyamatokat a testben, megakadályozza a kevésbé használt izmok sorvadását továbbá hatásos a letapadások oldásában. Hatására intenzívebbé válik a masszázs energizáló, vitalizáló ereje.

Anti-stressz kezelés – ”Manager” masszázs

4500 Ft. 30 perc

A mindennapi rohanó élet, akár a munkahelyi akár az otthoni légkörben, sok feszültséget okoz, amelyek izmainkra is kihatnak, sőt betegséghez is vezethet. Ez a speciális kezelés fizikai és energetikai szinten is személyre szabottan hat.

Frissítő masszázs

4800 Ft. 30 perc

Általános közérzetjavító kezelés, amely frissítő kondicionáló hatása miatt a páciens közérzete javul.

Frissítő talpmasszázs

4800 Ft. 30 perc

Lágy simító és erősebb hatású dörzsölő fogások felváltott sorozata. A talpon számos idegvégződés található, ezeket stimulálva javul a szervezet vérellátása, ezáltal fokozódnak a regenerációs folyamatok a testben. A lábfej ízületei mozgékonyabbá válnak, megszűnik a ”nehéz láb” érzet. Fájdalomcsillapító, lazító, feszültségoldó.